Pliseele sau jaluzelele plisate

Un produs realtiv nou ce inlocuieste cu succes de multe ori clasicele perdele si draperii.

Sunt utilizate cu precadere in interioarele moderne, minimaliste  si in spatiile care nu permit volumul perdelelor sau draperiilor( bai, bucatarii , balcoane).

 

 

Pliseele , sau jaluzelele plisate se produc pe o gama foarte larga de culori si texturi, cu grade diferite de transparenta si cu functionalitati multiple :

  1. Protectie solara-pot avea spatele reflexiv , impiedicand astfel patrunderea razelor solare puternice, transferul de caldura intre interior si exterior fiind minim, dar permitand in acelas timp luminii sa patrunda in incapere. Gradul inalt de protectie antisolara le recomanda ca fiind produsul ideal inclusiv pentru gradinile de iarna.

2.   Izolatie termica– datorita materialelor utilizate , pliseele constituie o bariera termica                     reducand considerabil pierderile de caldura .

 

 

3.   Ocupa spatiu redus – Deoarece se pot monta in interiorul ramei geamului , nu ocupa mult           spatiu.  Pot  culisa  atat        de sus in jos , cat si de jos in sus( lucru pe care rulourile si                   jaluzelele romane nu il permit) ,            sau atunci cand nu se doreste opacizare sau umbrire         pot fi stranse in doar 5-7 cm.

4. Montare si intretuinere usoara– pliseele se pot spala sau sterge cu carpa umeda . Nu                  necesita substante speciale pentru curatare. Materialele sunt tratate antistatic.

 

  1. Forme multiple- pot fi produse pentru orice forma de geam.

Dreptunghi

 

Rotund

Triunghi

In plan inclinat- geamuri de mansarda

 

V-a asteptam in showroomul Kreativo – pentru a vizualiza intreaga gama de plisee, perdele, draperii.

Strada Ioan Ursu nr 10, tel: 0742008744

Puteti trimte cereri de oferta a adresa de mail: office@kreativo.ro

 

 

 

 

  • Articole (1)